Prokainamid hidroklorür tabletlerinde yüksek basınçlı sıvı kromatografisi metodu ile miktar tayini - Yars, Ünal (Marmara Pharmaceutical Journal, 1989)
Bu çalışmada prokainamid hidroklorür tabletlerinin miktar tayini yüksek basınçlı sıvı kromatografisi metodu ile yapılmıştır.