Enerji kaynaklarının kullanımı ile Katar'daki 333.7 arasındaki ilişki ve Doha örneği - Kurdoğlu, Hakan (My University, 2017)
Bu tez çalışması, Katar’ın enerji kaynaklarının ülkenin mekânsal gelişimine etkisini incelemektedir. ABSTRACT This thesis study examines the influence of Qatar's underground resources on the development of the country.
Keywords: Doha; Doha Qatar; Enerji kaynaklar; Enerji kaynakları; Enerji politikası; Katar; Mekansal değişim; Underground Resources