Türkmenistan’ ın tabii kaynaklarının ekonomik yönden analizi ve dünyaya pazarlanmasında Türkiye’ nin muhtemel rolü - Karakaş, Mehmet Erdal (My University, 1996)
unknown
Keywords: Ekonomik Analiz; TÜRKMENİSTAN_EKONOMİK DURUM