Kapalıçarşı esnaf ve yatirimcısının tematik ekonomi kanalları izleme pratikleri - Kuter, Uğurhan (My University, 2019)
Kapalıçarşı esnaf ve yatırımcılarının ekonomi kanallarını izleme ve çıkardığı sonuçlara göre yatırım etkilenmesi

Kapalıçarşı esnaf ve yatırımcılarının ekonomi kanallarını izleme ve çıkardığı sonuçlara göre yatırım etkilenmesi
Keywords: Economic conditions; Ekonomik durum; Istanbul; İstanbul; Kapalıçarşı (Istanbul, Turkey); Kapalıçarşı (İstanbul, Türkiye); Kapalıçarşı esnaf yatırım Grandbazaar tradesmen ınvesting; Merchants; Turkey; Tüccarlar; Türkiye