Bizans mozaik sanatının Türk sanatı ve sanatçıları üzerindeki etkisi - Alpaslan, Aslı (My University, 2000)
unknown
Keywords: boyalı; Cam; Güzel ve dekoratif sanatlar; kurşunlanmış; mozaik cam; Mozaik Sanatı-türk; Renkli; Sanatçılar