Dobag Projesi kapsamındaki Yuntdağ halıları’nın günümüzdeki durumu - Yılmaz, Zümrüt (My University, 1993)
unknown
Keywords: Dokuma halılar ve kilimler; Dokuma sanatları; Güzel ve dekoratif sanatlar; HALICILIK-TÜRKİYE-DOBAG PROJESİ