Süleymaniye Kütüphanesi’ndeki eğitim ile ilgili Arapça yazma eserler üzerine bir deneme - İyikasap, Abdülkadir (My University, 1994)
unknown
Keywords: Eğitim; EĞİTİM-TARİH-KAYNAKLAR; KÜTÜPHANE KATALOGLARI-SÜLEYMANİYE; Okullar ve din