Kırsal bölgelerde ve şehirlerde yaşayan bin ilkokul öğrencisinde ayak arızaları - Selçuk, Hasan (My University, 1988)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi; ORTOPEDİ; SPOR-FİZYOLOJİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri