İhracat dağıtım kanallarında işlem maliyetleri yaklaşımı açısından kontrolün belirlenmesi ve bir uygulama - Pirtini, Serdar (My University, 1998)
unknown
Keywords: Dağıtım Kanalları; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi