Öz-düzenlemeye dayalı öğrenme stratejilerini geliştirmeye yönelik laboratuar ortamının kavramsal anlama, bilimsel işlem becerisi ve kimyaya karşı tutum üzerindeki etkisinin incelenmesi - Sarıbaş, Deniz (My University, 2009)
unknown
Keywords: Kavramsal Anlama; Motivasyon; Öğrenim ve Öğretim_Kimya