Yeniden değerleme, maliyet bedeli arttırımı ve yenileme fonunun Türk vergi sistemi içerisindeki yeri, uygulanması ve sorunları - Durakoğlu, Cem (My University, 1997)
unknown
Keywords: Muhasebe; YENİDEN DEĞERLEME; Yönetim ve yardımcı hizmetler