“Litvanya Büyük Dükalığı’nda Müslüman Tatarlar: Geçmiş, Bugün ve Gelecek” Konulu Uluslararası Konferans 27-30 Haziran 2017’de Vilnius (Litvanya) ve Bohoniki (Polonya)’de Gerçekleşti. - Şahin, Liaisan (My University, 2017)
“Litvanya Büyük Dükalığı’nda Müslüman Tatarlar: Geçmiş, Bugün ve Gelecek” Konulu Uluslararası Konferans 27-30 Haziran 2017’de Vilnius (Litvanya) ve Bohoniki (Polonya)’de Gerçekleşti.
Keywords: Litvanya, Polonya, Tatarlar