Ihlamur Kasr-ı döşeme ve perdelik kumaşlarının motif ve kompozisyon açısından incelenmesi - AIltuntaş, Mutlu Fatma (My University, 1996)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El sanatları; EL SANATLARI_TÜRK; Güzel ve dekoratif sanatlar