Pamuk tozuna maruz kalan işçilerde bisinozis ve işe bağlı sağlık sorunlarının prevalansı, etiyolojisi ve predispozan faktörler - Tümerdem, Nazmi (My University, 2001)
unknown
Keywords: Fiziksel hastalık ve verilen hizmetler; Halk Sağlığı; Sağlık Hizmetleri-Türkiye; Toplumsal refah sorunları