Dış ticaret sermaye şirketlerinde yurtdışı satış gücünün örgütsel etkinliği ve örgütlenmesi - Öztek, Mehmet Yaman (My University, 1989)
unknown
Keywords: DIŞ TİCARET-ŞİRKETLER-ÖRGÜTLENME; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA-ŞİRKETLER-ÖRGÜTLENME