Servikal neoplazilerde insan papilloma virüsünün (HPV) in situ hibridizasyon yöntemi ile araştırılması - Muhamad, Ali Ahmed (My University, 2000)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Kadınlar-Hastalıklar; kan kanseri; Kanserler; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tümörler ve çeşitli bulaşıcı hastalıklar; Üreme Sistemi-Hastalıklar