Sıçanlarda intravenöz deksmedetomidin infüzyonunun barsak iskemi/ reperfüzyon hasarı ile oluşan reaktif oksijen türlerine etkisi - İnci, Feyza (My University, 2005)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Anesteziyoloji; Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri