Limited şirket sigorta acenteleri ve gider vergisi, yangın sigorta vergisi, garanti fonu hakkında iki model - Yerli, Yavuz (My University, 1993)
unknown
Keywords: Sigorta; SİGORTACILIK-ACENTELER; SİGORTACILIK-VERGİ