Diyabetik retinopatili hastalarda panretinal fotokoagülasyon tedavisinde tek seans valon şekil tarayıcılı lazer ile çoklu seans zeiss visulas 532 s lazerin karşılaştırılması - Bulut, Azer Erdağı (My University, 2012)
unknown
Keywords: Göz Hastalıkları; Göz_Hastalıklar; Tıp