Ölçü transformatörlerinin dinamik davranışının incelenmesi - Oral, Bülent (My University, 1997)
unknown
Keywords: Elektrik enerjisinin üretimi; Elektrik transformatörleri; Transformatörler; Uygulamalı fizik