Dağıtım kanallarında kurumlararası ilişkiler (Sosyo-ekonomik bir yaklaşım) - Kocamaz, Tuncay (My University, 1979)
unknown
Keywords: Dağıtım kanalları; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA-DAĞITIM KANALLARI