Hiperandrojenizm etiolojisinde insülin rezistansının rolü - Cankat, Deniz (My University, 1992)
unknown
Keywords: Böbrek üstü (adrenal) bezlerinin hastalıkları; Hastalıklar; iç salgı yapıcı sistemler hastalıkları; Kan yapıcı; lenfatik; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-KADIN HASTALIKLARI