Özofagus atrezisi sıçan modelinde intrinsik sinir sistemi ile matriks proteinlerinin ilişkisi - Tuğtepe, Halil (My University, 2000)
unknown
Keywords: Deneysel tıp; Kemiriciler ve tavşanlar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp, Deneysel-Çocuk hastalıkları