Beden üzerinde kavram biçim ilişkisi - Üstüner Uzunöz, H. Şeyma (My University, 2014)
Bu metin geçmiş yıllarda ve içinde bulunduğumuz eğitim öğretim yılında derslerimizde ve çalıştayda üretilen projeler arasından seçilen çalışmaların düşünce ve üretim süreçlerine dair değerlendirilmesinden oluşmaktadır. Amacım bundan sonraki öğrencilerimize belge niteliği taşıması ve Heykel Bölümü Derslerinden biri olan (genel tanımıyla) Takı Derslerinde üretilen sanatsal takı veya beden heykellerinin günümüz sanat ortamına katkısı ve konumunun kendi yorumlarım üzerinden irdelenmesidir.
Keywords: Takı,Beden