Alfa-interferonun indüklediği nötrofil fonksiyon değişiminin KML’de gelişen Behçet benzeri tablodaki yeri - Kartı, S. Sami (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri