Ümraniye Belediye sınırlarında hava kirliliğinin hesaplanması ve haritasının çıkarılması - Köker, Kubilay (My University, 1998)
unknown
Keywords: Hava kirliliği; HAVA KİRLİLİĞİ; Sağlık ve belediye mühendisliği (Çevre koruma mühendisliği); Sanayi sağlığı mühendisliği