Ulaştırma modelleri, kıyaslanması ve Bowman’ın üretim programlaması için ulaştırma problemine bir işletme uygulaması - Soylu, M. Yekta (My University, 1997)
unknown
Keywords: ÜRETİM-PLANLAMA-PROGRAMLAMA M