Çeşitli böbrek hastalığı olan çocuklarda gentamisinin, n-asetil-beta d-glukozaminidazin,beta-2 mikroglobulinin, mikroalbumin ve biyokimyasal parametrelerin değişimlerinin incelenmesi - Ayça, Banu (My University, 1993)
unknown
Keywords: TIP-BİYOKİMYA