REPRESENTATION OF THE WOMEN IN THE TURKISH MEDIA - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Bu çalışma 2009 yılında Türk medyasındaki başörtüsünün temsiliyeti tartışmasını incelemeyi hedeflemektedir. Ayrıca bu çalışma haber fotoğraflarının nasıl haberin bilgisini, mesajını ve yapısını etkilediğini incelemektedir. Bu çalışma ile başörtüsü tartışması ile ilgili okuyucuya uşlaşan haberlerderki haber fotoğrafları ile haberin mesajı, bilgisi ve yapısı arasındaki uyum araştırılmıştır.

This study proposes to analyze the representation of the headscarf dispute in the Turkish media in 2009. This study also aims to examine how news photos affect news information, message, and structure. With this study, it is tried to figure out the conformity between news photos and news message, information, and structure when the retrievers get the news about the headscarf dispute.
TÜRK BASININDA KADININ TEMSİLİYETİ