Doğal boyalarla yün boyamacılığı ve kullanılan boyaların kromatografik yöntemle saptanması. - Enez, Nevin (My University, 1984)
unknown
Keywords: Boyalar ve boya maddeleri; HALICILIK-TÜRKİYE-BOYALAR; Kimya mühendisliği ve ilgili konular; KİMYA-BOYALAR