Evlerde ambalajları açılmış tablet ve şurup örneklerinin mantarlarla kontaminasyonu ile ev tozu küfleri arasındaki ilişki - Özyaral, Oğuz (My University, 1989)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-MİKROBİYOLOJİ