Türk cumhuriyetlerine yönelik kullandırılan Türk Eximbank kredilerinin analizi - Erkaya, Ömür (My University, 1995)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi; TÜRK CUMHURİYETLERİ-KREDİLER