Yerel seçimlerde siyasal iletişim stratejileri 29 Mart 2009 Antalya ve Trabzon seçimlerinde AKP-CHP örneği - Durdu, Erkan (My University, 2010)
unknown
Keywords: Türkiye_Siyasi Partiler; Yerel Seçimler