Dağıtım kanalları sisteminde çatışma doğuran son fiyat farklılıklarına neden olan davranışlar ve bir uygulama. - Sinanoğlu, F. Reşat (My University, 1993)
unknown
Keywords: Dağıtım kanalları; DAĞITIM KANALLARI-ÇATIŞMA; Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; PAZARLAMA-DAĞITIM KANALLARI