Koyun vertabra modelinde transpediküler yol kullanılarak sığır kemiğinden elde edilmiş kemik morfojenik proteini ve alçı (ALÇI-bBMP) bileşiminin disk aralığına implantasyonu ile interbody füzyon oluş- turulması - Sevinç, Teoman Toni (My University, 1997)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi; ORTOPEDİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri