Eğitim sistemindeki 4+4+4 yapılanmasına ilişkin il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin yöneticilerinin görüşlerinin incelenmesi - ERYİĞİT, DERYA; ÇAKIR, GÖKÇEN SEYRA (Nobel Yayınevi, 2016)
alışma, 4+4+4 kademelendirilmesinde ortaya çıkan yeni durumu ilgili tarafların (öğrenci, veli, okul yöneticisi, il-ilçe yöneticileri, müfettişler, branş öğretmeni ve sınıf öğretmeni) bakış açısıyla inceleyerek, çeşitli boyutlardan görmek ve değişim literatürüyle mevcut durumu tartışarak, durumun geliştirilmesi ve probleme bilimsel bulgular doğrultusunda çözüm önerileri getirilmesinin değerli bir çaba olacağı inancıyla yapılmıştır.
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Social Sciences and Humanities; Sosyal Bilimler (SOC); Social Sciences (SOC)