Crcs kanal dolgu maddesinin histopatolojik ve mikrobiyolojik olarak incelenmesi - Özayman, Mehmet K. (My University, 1992)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hastalıkları; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri