Elektronik akademik dergi yayıncılığı ve bir model çalışması - Ağır, Ahmet (My University, 1997)
unknown
Keywords: Basılı ortamlar; ELEKTRONİK DERGİ YAYINCILIĞI; İletişim; Medya (İletişim araçları); Toplum bilimleri; Toplumsal etkileşim