Mücadele sporlarında sporcuların başarı ve başarısızlıklarının kendilerince algılanmasının değerlendirilmesi - Sanioğlu, Ahmet (My University, 1997)
unknown
Keywords: Dinlence ve eğlence sanatları; Mücadele sporları; SPOR-MOTİVASYON-ÖDÜL