Latent değişkenli yapısal denklem modellerine ilişkin bir uygulama - Şimşek, Gülhayat Gölbaşı (My University, 2007)
unknown
Keywords: Korelasyon (İstatistik); Korelasyon Analizi; Kovaryans Analizi; Ölçme