Çok ölçütlü karar verme teknikleri kullanılarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı personel seçim sisteminin en iyilenmesi - Atalay, Mustafa (My University, 2009)
unknown
Keywords: Çok Ölçütlü Karar Verme; İnsan Kaynakları Yönetimi; Personel Seçimi