Eskişehir bölgesinin spora olan yatkınlığı ve öncelikli spor branşları - Terekli, M. Serdar (My University, 1989)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPORCULAR-ESKİŞEHİR