Oyun içi reklama yönelik bir inceleme - Özgüven, Ethem (My University, 2017)
Oyun, insandan önce var olmuş bir kavramdır. Tarihsel süreç içerisinde farklı şekillerde biçim bulmuş, farklı kültürler tarafından yorumlanmıştır.

The game is a concept that existed before man. It has been shaped in different ways in the historical process and interpreted by different cultures.
Keywords: ad; digital; dijital; game; Halkla ilişkiler; İletişim; in-game advertising; Oyun; oyun içi reklam; placement; Reklam; yerleştirme