Ricardocu denklik teoremi ve teorilerde kamu açıklarına ilişkin yaklaşımlar Türkiye ekonomisine ilişkin bir uygulama - Arıcan, Erişah (İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 2005)
Bu çalışmada kamu açıklarına ilişkin teorik yaklaşımlar açıklandıktan sonra Ricardo Denklik Teoremi, Türk ekonomisine amprik olarak test edilerek sonuçları tartışılacaktır.