Eğitim politikası bağlamında işbirlikli öğrenme ve geleneksel öğrenme yöntemlerinin başarı ve tutuma etkisinin meta analitik biçimde incelenmesi - Göktaş, Erkan (My University, 2017)
Bu çalışmanın amacı, eğitim politikası bağlamında ortaokul fen bilimleri ve matematik derslerinde uygulanan işbirlikli öğrenme yöntemlerinin geleneksel öğrenmeye karşılık, öğrencilerin akademik başarıları ve derse yönelik tutumları üzerindeki etkisini meta analitik biçimde araştırmak suretiyle, eğitim politikası belirleyicilere, öğretmen eğitim ve yetiştirilmesinde rol oynayan eğitimcilere bilgi sunmaktır.

The main purpose of this study was to
Keywords: Eğitim; Geleneksel öğrenme; İşbirlikli öğrenme; Meta-analiz Meta-analysis; Öğrenme; Öğrenme yöntemleri; Psikolojik yönler; Türkiye; Yönetim