Gonartrozda manyetik rezonans görüntüleme bulguları - Ateşalp, Ateş Halim (My University, 1993)
unknown
Keywords: Belirli tedaviler ve tedavi türleri; Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-RADYODİAGNOSTİK