Faaliyet tabanlı maliyet yönetimi ve muhasebe sistemi - Arzova, S. Burak (My University, 2000)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İŞLETMELER-MALİYET YÖNETİMİ; İŞLETMELER-MUHASEBE SİSTEMİ; Mali yönetim; Organizasyon ve finansman