Trabzon ilinde sporun gelişmesinde etkili olan etnografik faktörlerin ortaya konması - Albayrak, Haşim (My University, 1994)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR SOSYOLOJİSİ-TÜRKİYE