Sosyal medyadaki dini metinlerin içerik analizi - Gezginci, Gamze (My University, 2017)
İletişim ve etkileşim, insan olmanın doğal ve kaçınılmaz bir durumudur ve çoğu zaman kendini ifade etme ... ABSTRACT CONTENT ANALYSIS OF RELIGIOUS TEXTS IN SOCIAL MEDIA: FACEBOOK SAMPLECommunication and interaction are the natural and inevitable situations of being a human; and it ussually occurs with the self-...
Keywords: Digital Religion; Digital representation of religion; Dijital Din; Din; Din, Kitle iletişim araçlarında; Dini yönler; Dinin DijitalTemsili Religion; Dinsel yönler; Facebook; Kitle iletişim araçları; Social Media; Sosyal medya