Ercüment Ekrem Talu’ nun romanlarında milli mücadele. - Tarım, Rahim (My University, 1986)
unknown
Keywords: 1800 - 1849; 19. yüzyıl; Edebiyat; ERCÜMENT EKREM TALU; TÜRK EDEBİYATI-ROMAN; Türkçe roman ve hikaye